Uppdatering

Är inte snabb i uppdateringarna... 
Så hur ligger vi till, 
Jag själv börjar likna allt mer en boll, uppgång ca 15kg, super härligt! Kan känna hur mina kläder krymper från vecka till vecka.. Det blir nog en 5 kilo klump denna gång med. Igår var vi på SÖS och pratade om förlossningen, det blir planerat kejsarsnitt, vi kommer få hem en tid om ca 4 veckor. Men eftersom Valborg med röda dagar ligger i vägen så blir det troligtvis ett lite tidigare snitt ev. 28-29 april. Super skönt! Håller verkligen tummarna! Då blir det exakt en månad mellan barnen 😄 haha, det är vad jag kallar god planering! 
Imorgon ska jag åka till SÖS igen för att få spruta. Jag är negativ blodgrupp och barnet positivt (från Alex) så för att jag inte ska tillverka antikroppar mot barnen så får jag ta denna fantastiska spruta. Den gör jävligt ont kan jag meddela (Alice är också positiv) men det är väl bara dra ner brallorna och ta den! 

Så här hemma är det full fart med det nya barnrummet. Vi har rivit tapet och har nu lämnat över till målarna som gör resten. Skönt att någon annan gör så jag kan ligga i soffan! 
Nästa projekt är balkongen som är helt fantastisk såhär års! Riktigt varmt och skönt där ute. Men det ska läggas trall och byggas bord och mysfaktorn ska höjas till topp! Så vi kan inviga en lagom till försommaren. 

Alice är såklart med och hjälper. 


Snart ska alla blommor få lite ny jord och näring, tomatplantorna är även satta, hoppas dom tar sig och ger lite frukt. 
En fin brun trall ska läggas så det får ihop med det bruna golvet inne så man slipper det kalla cementgolvet och ett bord i samma färg ska byggas. Det är snyggt i mitt huvud iallafall 😊