Nu är han äntligen här❤️

Här står det still med uppdateringar. Men nu ska jag berätta. 

Vi har hunnit bli en familj på fyra. Det planerade snittet den 4 maj blev framflyttat till den 24 april, till denna mammas lättnad!! 
Dom två senaste veckorna har varit fruktansvärda, foglossning så jag har varit tvungen att använda kryckor till och från, rygg ont från helvetet, förvärkar och sammandragningar som gjort att jag varit sängliggandes. Efter att få höra "ta det lugnt och vila" ett antal gånger så brast det! Har inte sovit på en vecka och skulle jag ta mer värktabletter skulle jag ha hamnat i koma. 
Efter ett desperat samtal till min FANTASTISKA barnmorska fick jag tid hos specialist mottagning där jag fick träffa en förlossningsläkare. Hon startade samtalet med - hur mår du? 
Ja, det skulle hon inte ha gjort. Det blev aldrig något samtal... Efter att ha förstått av min reaktion på frågan så ringde hon förlossningen och la om min tid för snitt till dagen efter (detta var torsdag) fredag. Efter hon förklarat att imorgon så ska du föda barn lyckades jag torka ögonen, sluta hulka och dra in snoret och ta en lättnads suck! Äntligen ska lidandet ta slut. 

12.08 fredagen den 24 april kom vår älskade Roy, 50 cm och 4030 gram. En frisk och fin pojke med svart kalufs.