Nu va det länge sedan

Nu va det länge sedan jag skrev något här och under den tiden jag inte skrivit något har det hänt en massa saker med familjen! 
Förra helgen så va vi och hälsa på en dam som har varit väldigt viktig för mig under min uppväxt, någon som man alltid kunde räkna med va på min sida. Mormor (med andra ord Alice gammo)! Innan vi skulle iväg till Emilias födelsedagskalas så åkte vi förbi mormor. Det blev ett kort men intensivt besök där jag fick se min mormor skina upp och göra saker som jag inte har sett på mycket länge! Trotts att hon har blivit gammal och minnet sviker så va det som att Alice väckte hennes mamma instinkter eller kanske mormor instinkter för så mycket tid som hon spenderat med oss barnbarn så kanske det är det. Hon lekte titt-tut och kittlade Alice på magen det blev lite klappa händerna också.
Alice va som vanligt glad, intresserad och bubblande av skratt!! Jag gick där ifrån med en varm känsla i bröstet. Jag hoppas att någonstans så gjorde vi den dagen lite roligare för mormor!
(Bilden är så klart tagen av min fantastiska fotograf-fru) 
Vardagarna har börjat svicha förbi, jag har mycket att göra på jobbet och när man kommer hem så är det mys med familjen. 
Det slog mig för några dagar sen att det snart börjar närma sig en pappaledighet :) Helt sjukt, det känndes som jäääätte lång tid kvar tills det va dags och nu börjar det närma sig. 
Man har ju mycket att leva upp till efter att SuperMamman varit mammaledig! Shit va man kan hinna med mycket fast man har en lite flick med sig helatiden, jag möts nästan varje dag av lagad mat städad lägenhet och tända ljus!!! Och som om det inte räckte så hinner hon med allt det ni ser här på bloggen!
Nu är det höstlov och imorgon så är man ledig! Hur skönt som helst! Det blir heldags häng med familjen och en lunch med mormor som har en jobbahemma fredag. Det ska bli riktigt härligt att få en långhelg att ladda batterierna. Nu är det dags att fortsätta sippa på glaset vin och njuta av torsfredag!